fredag 4. juni 2010

Oooo, du skal få krabbe krabbe krabbeklooo....

Nå er all undervisning avsluttet, alle oppgaver levert og det er bare eksamener (4 i tallet) igjen før nesen vendes nordover.

Dette feiret vi i går med å dra på en kinesisk restaurant i Chinatown hvor de hadde mudderkrabbe på tank.

Mudderkrabbe er ikke helt lik den krabba man finner i Norge, den har svømmeføtter!

I Australia får man bare fange hannkrabber, så vår utvalgte krabbe for kvelden var gigantisk og ikke så veldig kjøttfull. Dyr var han også. Og veldig, veldig god.

Dere som ikke skjønner tittelen på innlegget kan finne oppklaring ved å trykke her:



Marthe :)

3 kommentarer:

  1. Smakte den som våre krabber? Vi griller grove pølser i kveld. Ha det fint, - hilsen oss.

    SvarSlett
  2. Den smakte litt annerledes, men det var ingen tvil om at det var krabbe vi spiste. I går kveld var det ost og vin som sto på menyen, etter grilla kyllingfilet og tyrkisk brød. I dag tror jeg vi må på "stranda" i byen.
    Det er ikke synd på oss akkurat!

    Er været hjemme fortsatt så fantastisk som det har virket i det siste?

    SvarSlett
  3. Jo da, - det stemmer: Været har vært helt supert den siste tida: Sol, varme og lange lyse kvelder. Men vi bor i Norge, så i ettermiddag skal det visst skye over, bli kjølig og regne litt utover i uka. Det gjelder å hive seg ut med en gang det er pent.

    Godt å høre at dere nyter livet. Det må dere gjøre. Få med dere mest mulig før dere setter kursen nordover igjen. Australia er ikke akkurat et kontinent dere kommer til å stikke innom igjen.

    Jeg har prøvd å ringe Henrik både i går og i dag. Hadde lyst til å høre hvordan dere har det, og gi litt ny info her fra hjemmelaget. Jeg prøver igjen siden.

    SvarSlett