søndag 14. februar 2010

De siste dagene...

... har vi egentlig gjort ganske mye forskjellig! Vi har fortsatt ikke internett i huset, så det blir lenge mellom innlegga ennå så lenge. Men det kommer forhåpentligvis til uka! Nettet, altså.

Jeg skylder dere bilder av hvor vi bor, de kommer her:


 Dette er da hagen vår, med tørkestativ og høyt gress. Noen kommer visst og klipper den etterhvert. Kanskje samtidig som vi får internett?





Stua, med spisested (hva heter det egentlig?) og skinnsalong. Tven er stor, og har en sprekk, men det gjør ikke noe. Vi er ikke her for å se på tv. Dessuten funker den, så no worries, som det heter her nede.




   


 Soverommet vårt. Her er det store skap som rommer alt vi har med oss, en kommode og en fantastisk air-condition. Det er det for øvrig på de to andre soverommene og i stua også. Digg!






 Kjøkkenet er stort og ganske bra utstyrt. Litt dårlig med sleiver, kniver og annet matlagingsutstyr, men slett ikke verst totalt sett. Oppvaskmaskin er luksus!


Sånn har altså vi det. I tillegg er det et stort bad med verdens beste dusj, og i kjelleren har vi vaske/tørketrommel og enda et bad og noen flere sengeplasser. Det eneste vi ikke har er de vi skal dele huset med, men det virker ikke som huseieren har hastverk med å finne dem. Han stresset i alle fall ikke med det i går, for da var han på båttur. Med oss!

Det var virkelig hyggelig, vi fiska og spiste deilig lunsj, og fikk tatt oss et bad i ekte Stillehav. En hel dag i sol og sjø førte selvfølgelig til akutt solbrenthet, men vi klarer oss, og vet at det ikke er det minste synd på oss, tross alt.

(Henrik er forresten tom for snus nå, men om det er synd på ham likevel kan jo diskuteres!)

Jeg har massevis av bilder jeg vil vise fram, så jeg skal lage et Facebook-album så snart vi får nett hjemme. Fram til da ønsker jeg dere alle noen fine dager på nordsiden av kloden.

- Marthe


4 kommentarer:

  1. Det ser jo kjempefint ut. Gratulerer. Men du glemmer det viktigste, da: Prisen. Hva koster herligheten. Bildene på Facebook av kenguruer og koalaer var kjempesøte.

    SvarSlett
  2. Åjaaa, prisen ja! Vi betaler 150 dollar hver i uka, litt over 3000 i mnd. Det er overkommelig! Strøm og internett kommer på maks 500 i mnd på hver, men da må vi bruke aircondition hele dagen. Det gjør vi da ikke. Så det skal nok gå bra. I morra kan vi få roomies, blir spennende! :)

    SvarSlett
  3. Så moro. Det er jo ganske mange penger, men dere skal ikke være der så fryktelig lenge. Amanda mente jeg måtte minne dere om at disse husene er veldig brannfarlige, og dessuten lette å bryte seg inn i, men jeg regner med at dere passer på dere selv og eiendelene deres. Dre har vel vokst fra å leke med fyrstikker :-)

    SvarSlett
  4. Fint å se hvordan dere bor. Og utgiftene har du vel noenlunde under kontroll tenker jeg. Du pelier jo å ha det. Eller???
    Ta med alle gode råd dere får, så dere ikke får for mange ubehageligheter. Ihvertfall: ikke lek med fyrstikker da!!
    Jeg er vel hjemme fra Os og Røros. Så masse elger fra togvinduet, oppe i Rena-traktene. Flokk på 10 - 15 stk. Ingen ble påkjørt idag.

    SvarSlett