onsdag 10. februar 2010

Mens jeg sitter på biblioteket...

... og forsøker å melde meg opp til fag, på verdens tregeste nett (men gratis!) skinner sola ute, det er sikkert 35 grader og oppholdsvær i dag. Det har regnet litt til og fra de siste dagene, men det ser ut til å være over nå. Ikke det at vi syns litt mildt sommerregn (les: himmelen åpner seg) gjør noe, men det blir ikke så mye bading da. I dag skal vi imidlertid bade i det offentlige bassenget, som ser ut som en strand midt i byen. Veldig fint.

Vi har også fått oss hus siden forrige innlegg :D Vi flytta inn i et gammelt hus i bydelen Woolloongabba (altså det navnet vi syntes var rarest før vi kom hit), som vi skal dele med et par andre folk når huseieren finner noen han liker. Han er nemlig kresen, det var en jente som ikke fikk noe rom fordi hun så ut som en hippie! Det gjør ikke vi, med andre ord...

Huset er det som kalles en Queenslander, vanlige bolighus i bunn og grunn, men de står på "stolper". Nabolaget består mye av familier med unger og bikkjer, og er nokså trygt har vi fått vite, men vi følte oss litt skvettne da vi var ute og gikk i går likevel. Det er mye mørkere i gatene enn hjemme, så med bjeffende hunder, mulige edderkopper og potensielle ranere på alle kanter følte vi oss ikke veldig høye i hatten. Vi er nok bare litt paranoide, men det skader ikke når man bor et nytt og ukjent sted.

Inne i huset er det stort og luftig, stort kjøkken, fine soverom og skinnsalong. Bilder kommer! Ha en fin dag hjemme alle sammen :)

- Marthe

4 kommentarer:

  1. Næmmen, - hus allerede. Du verden. Gratulerer.

    SvarSlett
  2. Så fint. Håper at dere får hyggelige med-leiere.

    SvarSlett
  3. Tenk at dere alt har funnet dere bopel. Håper det blir et greit sted å bo for dere.Lykke til videre med både hus og alt annet. Vi føler oss rimelig bra oppdatert vi, takk for det.
    Klem fra mamma

    SvarSlett
  4. Det er Google Street view i dette området. Det vil være så moro å få se hvordan dere bor. Hvis dere skriver inn adressa deres, så kan vi få sett på huset.

    SvarSlett